1.0 gaat direckt weer uit .lampjes op motor

Stel hier je vragen aan Bart van de reparatieservice kost niks wel handig.

ModeratorCOLON Summetje

e12

1.0 gaat direckt weer uit .lampjes op motor

Berichtdoor e12 » Vr 30 Nov 2012, 12:55

Hoi in eens werkt de 1.0 niet meer.
Als ik heb in schakel branden de lampjes om de motor
Even sec.en dan schakel de 1.0 gelijk weer uit
Help

Ik ga veel naar modelclub s.om indoor te vlieg en.
heb groter accu en kon 12 min vliegen
.

Summetje
BerichtenCOLON 30
GeregistreerdCOLON Wo 27 Jun 2012, 07:56

Re: 1.0 gaat direckt weer uit .lampjes op motor

Berichtdoor Summetje » Vr 30 Nov 2012, 17:54

Al een reset gedaan of kabeltjes gecontroleerd?

e12

Re: 1.0 gaat direckt weer uit .lampjes op motor

Berichtdoor e12 » Za 01 Dec 2012, 12:15

Hoi .bedankt voor het ee denken.
Ik heb gereset. En ook ge keken naar kabel breuk. Of los contact.
Weet er iemand wat de sta pen zijn van het moederbord.
Als je hem aan zet gaan eerst de lampjes aan op motor en

.maar. wanneer zal de drone .uit schakelen.?
Als hij bv.geen motors dedecteer, of als hij kortluiting meet? .bedankt voor de tijd.

e12

Re: 1.0 gaat direckt weer uit .lampjes op motor

Berichtdoor e12 » Ma 03 Dec 2012, 19:31

Oke probleem gevonden.
componenten smd .rond 1 van de schroefjes. Zijn compleet van print geschraapt.
De vorige eigenaar had het kruis gelijmd.
en ik denk met tang schroefje er uit gehaald heeft.
Ik heb al een ander moederbord .waarvan de plus en mi
Is verwisseld.
En daar is duidelijkwat er stuk is.
Morgen ga ik over solderen.
dus probleem is opgelost.